Popup ιστορική αναδρομή

1968: Για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά κυκλοφορούν τα όσπρια (Γίγαντες-Ελέφαντες, Πλακέ και Φακές) Καστοριάς και Πρεσπών επώνυμα, με αναγραφή της προέλευσής τους σε συσκευασία των 500 γραμμαρίων.

1999: Για πρώτη φορά κυκλοφορούν στην αγορά συσκευασμένα ελληνικά όσπρια βιολογικής γεωργίας, αποκλειστικά από την ΑΡΟΣΙΣ. Σήμερα, η ΑΡΟΣΙΣ διαθέτει την πληρέστερη σειρά Ελληνικών βιολογικών οσπρίων.

1999: Η ΑΡΟΣΙΣ λανσάρει την πρωτοποριακή για την εποχή συσκευασία των 500 γρ., με πληροφορίες για την περιοχή καλλιέργειας των οσπρίων και παραδοσιακές συνταγές.

2001: Η ΑΡΟΣΙΣ είναι από τις πρώτες εταιρείες στον κλάδο της που εφαρμόζει τα συστήματα ποιότητας ΕΝ ΙSΟ 9001:2000 και ΕΝ ΙSO 22000:2005. 

2001: Η ΑΡΟΣΙΣ συνέλαβε την ιδέα και σε συνεργασία με τους αγρότες ανάπτυξε την καλλιέργεια των έγχρωμων Γιγάντων – Ελεφάντων Καστοριάς και Πρεσπών.

2002: Η ΑΡΟΣΙΣ εφαρμόζει για πρώτη φορά σύστημα οικολογικής απεντόμωσης και μέχρι σήμερα, παραμένει η μοναδική εταιρεία οσπρίων που το εφαρμόζει.

2004: Για πρώτη φορά, η ΑΡΟΣΙΣ είναι υποψήφια για το βραβείο καλύτερου προϊόντος SIAL d’ OR. 

2007: H  ΑΡΟΣΙΣ είναι η πρώτη εταιρεία που διαθέτει στην αγορά ελληνικά όσπρια μεΣύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης. Παράλληλα, αναγράφει το όνομα του παραγωγού στις συσκευασίες της.

2008: Είναι για δεύτερη φορά υποψήφια για το βραβείο καλύτερου προϊόντος SIAL d’ OR. 

2013: Η ΑΡΟΣΙΣ δημιουργεί μια νέα σειρά έτοιμων γευμάτων με όσπρια ελληνικής παραγωγής και ελληνικό ελαιόλαδο. Για πρώτη φορά κυκλοφορούν οι γίγαντες Ελέφαντες Πρεσπών, ΠΓΕ, έτοιμοι μαγειρεμένοι σε γυάλινο βάζο.