Οικολογική απεντόμωση
Η ΑΡΟΣΙΣ είναι η πρώτη και μοναδική μέχρι σήμερα εταιρεία που εφαρμόζει σύστημα οικολογικής απεντόμωσης
  περισσότερα...
 
Αρχική Χάρτης ιστότοπου Επικοινωνία  
 
English
 
 
 
Αρχική > Παραγωγή και τυποποίηση > Οικολογική απεντόμωση
 
 

Οικολογική απεντόμωση

Η ΑΡΟΣΙΣ είναι η πρώτη και μοναδική μέχρι σήμερα εταιρεία που εφαρμόζει σύστημα οικολογικής απεντόμωσης για τα προϊόντα της. Έτσι, οι καταναλωτές μας απολαμβάνουν ένα 100% υγιές τρόφιμο χωρίς χημικά κατάλοιπα. 


Πώς γίνεται η Οικολογική Απεντόμωση της ΑΡΟΣΙΣ

Τα προϊόντα αποθηκεύονται σε θερμαινόμενους αεροστεγείς θαλάμους. Σε  προκαθορισμένο χρόνο αφαιρείται οξυγόνο και ταυτόχρονα προστίθεται άζωτο (με το μηχάνημα ECOGEN της ISOLCELL ITALIA SPA).

Με αυτό τον τρόπο, η απεντόμωση των προϊόντων ΑΡΟΣΙΣ εφαρμόζεται φυσικά χωρίς την επιβάρυνσή τους με χημικές ουσίες. Έτσι, σε συνδυασμό με τον συνεχή έλεγχο της παραγωγικής διαδικασίας, φέρνουμε τα προϊόντα μας στον καταναλωτή σε άριστη κατάσταση.

Γιατί πρέπει να γίνεται απεντόμωση
Ένα φυσικό προϊόν είναι ένας ζωντανός οργανισμός που βρίσκεται σε ισορροπία με το περιβάλλον του και κατ’ επέκταση με άλλους ζωντανούς οργανισμούς όπως τα έντομα. Είναι λοιπόν φυσικό και στα όσπρια να υπάρχουν κατά την συγκομιδή τους μικρά έντομα, τα οποία πρέπει να εξοντωθούν ώστε να μην αναπτυχθούν αφότου συσκευαστεί το προϊόν. 

Παρ’όλα αυτά, όλα τα  προϊόντα μπορούν να επηρεαστούν κάτω από ακατάλληλες συνθήκες αποθήκευσης ή εξαιτίας της γειτνίασης με άλλα ευπαθή προϊόντα όπως το ρύζι και τα ζυμαρικά στα οποία επίσης μπορεί να αναπτυχθεί κάποιο έντομο και να μεταπηδήσει στα γειτονικά τους προϊόντα.

 
Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης
Καλλιέργεια
Ποιοτικός έλεγχος
Επεξεργασία / τυποποίηση
Οικολογική απεντόμωση
Συσκευασία
 
 
 
Σύνδεση / Νέος χρήστης
 
 
Τα όσπρια απορροφούν εύκολα τα αρώματα / γεύσεις άλλων συστατικών κατά το μαγείρεμα. Πειραματιστείτε με τις γεύσεις και τα αρώματα βοτάνων, χορταρικών και μπαχαρικών.