Οικολογική απεντόμωση
Η ΑΡΟΣΙΣ είναι η πρώτη και μοναδική μέχρι σήμερα εταιρεία που εφαρμόζει σύστημα οικολογικής απεντόμωσης
  περισσότερα...
 
Αρχική Χάρτης ιστότοπου Επικοινωνία  
 
English
 
 
 
Αρχική > Η Άροσις > Οι πρωτιές και οι καινοτομίες μας
 
 

Οι πρωτιές και οι καινοτομίες μας

Είμαστε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση, με πάθος και αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε. Έτσι κατορθώσαμε να πρωτοπορήσουμε και να καινοτομήσουμε, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη της ελληνικής παραγωγής οσπρίων και θέτοντας υψηλά ποιοτικά στάνταρντ. 

 

1968: Για πρώτη φορά στην αγορά κυκλοφορούν τα όσπρια (Γίγαντες-Ελέφαντες, Πλακέ και Φακές) Καστοριάς και Πρεσπών επώνυμα, με αναγραφή της προέλευσής τους σε συσκευασία των 500 γραμμαρίων.

1999: Για πρώτη φορά κυκλοφορούν στην αγορά συσκευασμένα ελληνικά όσπρια βιολογικής γεωργίας, αποκλειστικά από την ΑΡΟΣΙΣ. Σήμερα, η ΑΡΟΣΙΣ διαθέτει την πληρέστερη σειρά Ελληνικών βιολογικών οσπρίων.

1999: Η ΑΡΟΣΙΣ λανσάρει την πρωτοποριακή για την εποχή συσκευασία των 500 γρ., με πληροφορίες για την περιοχή καλλιέργειας των οσπρίων και παραδοσιακές συνταγές.

2001: Η ΑΡΟΣΙΣ είναι από τις πρώτες εταιρείες στον κλάδο της που εφαρμόζει τα συστήματα ποιότητας ΕΝ ΙSΟ 9001:2000 και ΕΝ ΙSO 22000:2005.

2001: Η ΑΡΟΣΙΣ συνέλαβε την ιδέα και σε συνεργασία με τους αγρότες ανάπτυξε την καλλιέργεια των έγχρωμων Γιγάντων – Ελεφάντων Καστοριάς και Πρεσπών.

2002: Η ΑΡΟΣΙΣ εφαρμόζει για πρώτη φορά σύστημα οικολογικής απεντόμωσης και μέχρι σήμερα, παραμένει η μοναδική εταιρεία οσπρίων που το εφαρμόζει.

2004: Για πρώτη φορά, η ΑΡΟΣΙΣ είναι υποψήφια για το βραβείο καλύτερου προϊόντος SIAL d’ OR. 

2007: H  ΑΡΟΣΙΣ είναι η πρώτη εταιρεία που διαθέτει στην αγορά ελληνικά όσπρια με Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης. Παράλληλα, αναγράφει το όνομα του παραγωγού στις συσκευασίες της.

2008: Είναι για δεύτερη φορά υποψήφια για το βραβείο καλύτερου προϊόντος SIAL d’ OR.  
Ποιοι Είμαστε
Ιστορική αναδρομή
Οι πρωτιές και οι καινοτομίες μας
Το όραμα και οι αξίες μας
Τι γράψανε για μας
Οι εξαγωγές μας
 
 
 
Σύνδεση / Νέος χρήστης
 
 
Τα όσπρια απορροφούν εύκολα τα αρώματα / γεύσεις άλλων συστατικών κατά το μαγείρεμα. Πειραματιστείτε με τις γεύσεις και τα αρώματα βοτάνων, χορταρικών και μπαχαρικών.