Οικολογική απεντόμωση
Η ΑΡΟΣΙΣ είναι η πρώτη και μοναδική μέχρι σήμερα εταιρεία που εφαρμόζει σύστημα οικολογικής απεντόμωσης
  περισσότερα...
 
Αρχική Χάρτης ιστότοπου Επικοινωνία  
 
English
 
 
 
Αρχική > Ανακοινώσεις > Η ΑΡΟΣΙΣ κατακτά τους ουρανίσκους της Μόσχας!
 
 

Η ΑΡΟΣΙΣ κατακτά τους ουρανίσκους της Μόσχας!

Είναι πλέον γεγονός! Τα προϊόντα μας βρίσκονται στα ράφια της Globus Gourmet, η οποία διαθέτει τα κορυφαία delicattesen κατάστημα στην Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη.

 

Το γεγονός αυτό έχει για μας ιδιαίτερη αξία καθώς από την μία σηματοδοτεί και θέτει τις βάσεις για την κατάκτηση της Ρωσικής αγοράς, και από την άλλη  αποτελεί την επίσημη πρώτη παρουσίαση της νέας μας συσκευασίας για τις αγορές τους εξωτερικού.

 

Η επίσκεψη μας στα καταστήματα της Globus Gourmet ήταν μια ευχάριστη έκπληξη καθώς διαπιστώσαμε ότι τα προϊόντα μας εκτός από τα ράφια, είναι ιδιαίτερα προβεβλημένα και  δίπλα σε άλλα gourmet προϊόντα από χώρες όπως της Γάλλίας και της Ιταλίας. Ενώ ήταν μεγάλη μας η χαρά να ακούσουμε τα σχόλια των υπευθύνων για την ποιότητα των προϊόντων μας.  Δείτε την παρουσίαση των προϊόντων μας στο site της Globus Gourmet: http://globusgurme.ru/customers/novinki/27324/

 

Η νέα μας συσκευασία με το concept «Greek pulses from Small Family Farms» κατάφερε να «αγκαλιάσει» την ποιότητα των ελληνικών οσπρίων με τον καλύτερο τρόπο και να αναδείξει αυτό στο οποίο σαν παραγωγός χώρα μπορούμε να προβάλλουμε. Δηλαδή προϊόντα υψηλής ποιότητας από μικρής κλίμακας καλλιέργειες και με σεβασμό στον παραγωγό.

 

Η δεύτερη έκπληξη μας βρήκε στην WORLD FOOD MOSCOW 2012 (17.09 – 20.09), όπου συμμετείχαμε, και την υψηλή επισκεψιμότητα στο περίπτερο μας όπου πολλοί ενδιαφερόμενοι διανομείς και καταστήματα ήρθαν για να γνωρίσουν την ΑΡΟΣΙΣ και τα ελληνικά της όσπρια.  
 
 
Σύνδεση / Νέος χρήστης
 
 
Οι λίμνες των Πρεσπών και της Καστοριάς δημιουργούν ιδανικό μικροκλίμα για την καλλιέργεια εξαιρετικής ποιότητας οσπρίων.